با کلاه و پیشبند آشپزی، همراه با وسایل مورد نیاز برای نمایش پخت یک غذا مانند آش یا عدسی وارد کلاس میشویم. پس از توضیحات ابتدایی مانند برنامههای آشپزی، شروع به ریختن مواد درون یک قابلمه میکنیم. در ریختن مواد اندازهها را رعایت نمیکنیم و آنها را به دلخواه میریزیم. مثلا به آنها میگوییم: «برای خوشمزهتر شدن غذا، یک کیسه نمک را داخل آن میریزیم یا از مقدار کمی آب استفاده میکنیم». واکنش دانشآموزان در حین انجام این فعالیت که سعی دارند میزان صحیح مواد لازم را به ما یادآوری کنند، دیدنی است. پس از آن به دانشآموزان میگوییم حتی برای پخت یک غذا هم وجود یک سری محدودیتها لازم است. در پایان میتوانیم با توجه به امکانات مدرسه، با پخت یک آش یا عدسی خوشمزه که با رعایت اندازهها تهیه شده است، از دانشآموزان پذیرایی کنیم.