یک سبد شامل چند نوع سبزی معطر شسته شده و با تکههایی نان و مقداری پنیر سر کلاس میآوریم. سبد را در دست میگیریم و ضمن سلام و احوال پرسی و گفتگوهای معمول، برگهایی از سبزیها را بوییده و تحسین میکنیم. راجع به تفاوت بوهای هر کدام از سبزیها صحبت کرده و ابراز شگفتی میکنیم تا شوق بچهها برای دقیقتر بوییدن آنها برانگیخته شود. به هر کدام از بچهها چند برگ از سبزیها میدهیم تا بتوانند آنها را ببویند. «به به» و «الحمدالله» گفتن ما باعث میشود ناخودآگاه بچهها هم این ابراز را بیاموزند و در کلام خود به کار بگیرند. در پایان به هر کدام از دانشآموزان یک لقمه نان و پنیر و سبزی داده و بعد از خوردن آن خدا را شکر میکنیم. این کار را با انواع میوهها و یا گلها هم میتوان انجام داد.